Siirry sisältöön

Artikkelit

Mekin tulemme osallistumaan jälleen tähän kaikille avoimelle Kisakallion sporttileirille 20.11.

Päivän aikana on monipuolista liikuntaa. Lounas tarjotaan opiston herkullisesta seisovasta pöydästä. Päivän aikana on vapaata aikaakin. Respan alueella toimii kahvilan tarjonta.

Päivän ohjelman ja ilmoittautumisen löytää helposti TÄSTÄ AVAUTUVASTA LINKISTÄ

SAMSUNG CSC

Tayo-ryu karaten tyylisuuntakollegio järjesti tekniikkaleirin Solvallan Urheiluopistolla 25.9.2021.

Tayo-ryu karaten tyylisuuntakollegio järjestää tekniikkaleirin Solvallan Urheiluopistolla 25.9.2021. Ilmoittautumisjakso on ohi.

Leiri meni erinomaisesti. Leirillä pidettiin samalla valmentajalinjalla sekä apuvalmentajalinjalla Tayo-ryu karatetyylisuunnan VOK ohjaajakoulutusohjelmassamme tekniikkaosiot.
Leiriosallistujia oli jälleen sisarseuroista Kirkkonummelta, Siuntiosta, Inkoosta sekä Karjaalta.

Päivä sujui monipuolisesti. Aamulla oli koulutusjakson teoriaosuus luokassa. Lounasta puolestaan nautimme urheiluopiston seisovasta pöydästä. Saliharjoittelussa kävimme läpi perusasioita sekä erikoistekniikoita.

Salitreenausta
Tayo-ryu tyylisuuntakollegio
Tekniikan opettamista

Liikuntasalit ovat kiinni. Joten harjoitukset mitä harjoitellaan, treenataan ulkona. Ulkoharjoituksista ilmoitetaan kurssilaisille ja seuran jäsenille.

Jos et ole harjoitellut karatea, ja kokeilu kiinnostaa. Voit tulla vapaasti mukaan kokeilemaan ulkoharjoituksiin (tarvitsemme luonnollisesti yhteystietonne sitä varten). Tästä voit ilmoittautua.

Elokuussa kun liikuntasalien aukeamisajankohdat ym. selviää. Ilmoitamme liikuntasalien treenien ajankohdista.